RSS
Norsk Versjon Bildegalleriet Film Kontakt oss English Version
Støttet av:

Sjøgress Media

Kopirettigheter

Når du henter innhold fra buekorpsene.com, så er det viktig at du følger våre retningslinjer for hvordan og hvor vi vil og tillater at det blir brukt.

Kopiering og videredistribuering av bilder

Bilder på buekorpsene.com tilhører forskjellige fotografer, det er derfor veldig viktig å sjekke hvem det er som har tatt bildet. Dette står som oftest i galleriet, men i enkelte tilfeller kan det mangle. I disse tilfellene er det din plikt å kontakte oss for informasjon om fotografen.

Bruker du bilder fra buekorpsene.com på internett, for eksempel som et eksempelbilde på sidens forside, så krever vi at du kreditterer oss. Det vil si at du rett under bildet plasserer både fotografnavnet, og en link eller henvisning til buekorpsene.com.

For bruk av bilder fra buekorpsene.com i trykte medier, slik som i brosjyrer og bøker, må dette avtales med oss. Det vi som oftest krever for slikt bruk er at både fotografen og sidens arkiver mottar ett eksemplar av brosjyren/boken der bildet blir brukt hver.

Vi tillater ikke videredistribuering av bilder fra buekorpsene.com. Det er altså ikke lov å selge videre, eller tilby bilder fra buekorpsene.com for nedlastning.

Kopiering og videredistribuering av tekst og nyheter

Informasjon som publiseres på buekorpsene.com er såkalt "public domain", det er altså ikke mulig for oss å ta copyright på selve informasjonen. Det er likevel viktig å huske på at vi faktisk har copyright på hvordan teskten er oppbygget og skrevet, altså på typografien og gramatikken.

Hvis du skal bruke skriftlig innhold fra buekorpsene.com er det god skikk å referere til hvor innholdet kommer fra. Altså hvis du henter en nyhet herfra, så er det for eksempel mulig å skrive at det var buekorpsene.com som meldte nyheten.

Kopiering og videredistribuering av film

For å kunne bruke film, det vil si å laste ned og laste opp et annet sted, må man avtale dette med oss.

For å inkludere filmer fra buekorpsene.com på din side gjennom enten direkte lenking (streaming) eller embeding () må buekorpsene.com kreditteres, dette gjøres gjennom å skrive "film hentet fra buekorpsene.com" rett under filmen.

Vi tillater vanligvis ikke videredistribuering av filmer, det vil si at du ikke kan tilby våre filmer for nedlastning på din egen side, med mindre annet er skriftlig avtalt.

Spør du om å få bruke innhold på vegne av et buekorps?

Som representant for et buekorps vil du som oftest få tilgang til å bruke det du måtte ønske på buekorpsene.com, med mindre den som har bidratt med innholder spesifikt ikke ønsker det. Men husk at også dere må kredittere oss og bidragsyteren.

Logg på

Du er ikke pålogget:
logg på din konto
eller registrer deg.