Om buekorpsene.com

Hva er spesielt med buekorpsene.com vs. andre buekorpssider?

Buekorpsene.com er en internettside som baserer seg på frivillig arbeid av personer tilknyttet buekorpsmiljøet. Siden er laget av aktive buekorpsgutter og -jenter og har som mål å være den største, fyldigste og beste informasjonssentralen for buekorps på internett.

Buekorpsene.coms historie

Domenet buekorpsene.com ble kjøpt av Torstein Thune 14. august 2004 og i løpet av en uke var den første siden oppe. Nye administrasjonsmedlemmer ble raskt vervet, og snart bestod administrasjonen av 3 personer. Disse var: * Torstein Thune * Birthe Myking * Martin Alvær

Litt lengre utpå høsten gikk buekorpsene.com gjennom sin første store forandring da designet ble oppdatert. Jobben ble gjort av Torstein Thune. Det første høsthalvåret lå buekorpsene.com ganske stille, det var som oftest noe å skrive om, men det var vanskelig for den nye siden som ikke hadde noe kontaktnettverk. Men ting forbedret seg og snart var buekorpsene.com blitt den ledende siden om buekorps.

Rett etter juletider ble administrasjonen utvidet med enda ett nytt medlem, nemlig Kristin Lervik.

Midt i sesongen 2005 skjedde det hittil mest dramatiske som har skjedd med buekorpsene.com. P.g.a en serverfeil forsvant hele siden, administrasjonen måtte begynne på bar grunn. Det gikk heldigvis ikke mer enn ett par uker før siden var oppe og i drift igjen, nå med enda ett nytt administrasjonsmedlem, Christoffer Christiansen.

Ved utgangen av 2007-sesongen begynte vi å eksperimentere med filmvisning, og dette er en funksjon som vi ønsker å bruke på store dager, kanskje spesielt jubileumsfeiringer og om de kommende buekorpsenes dag markeringene.

Redaksjonen

Tidligere redaksjonsmedlemmer

Dette er administrasjonens gamlekarer/damer.

Fotografer og andre støttespillere