Hjem / Nordnæs Bataillon / Nordnæs Bataillon 156 år
(Foto: Torstein Thune)

Nordnæs Bataillon 156 år

Med 90 gutter på linje og hundrevis av gamlekarer viste 156-åringen at det fortsatt står bra til i Nordnesrepublikken.

Torstein Thune
Publisert 05.05.2014 20.49

Som vanlig fulgte dagen det etterhvert så tradisjonsrike programmet, med bannerheising og taler på morgenen. På ettermiddagen så de aktive film på Bergen Kino, før de møtte gamlekargjengen på Fredriksberg fort. I samlet flokk marsjerte så alle nordnæsguttene, gamle som yngre, i samlet flokk innom Torgallmenningen, før innmarsj på Tollbodallmenningen.

Der stilte de to andre Lørdagskorpsene, Nygaards Bataljon og Dræggens Buekorps, tradisjonen tro med sine gratulasjonspelotonger med tilhørende taler og gaver. Nordnæs avsluttet i god stil med bataljonseksersis, defilering og faneparade.Comments are closed.