Hjem / Flere kategorier / 2 buekorps deltar på Fana Tattoo 2012
Hornblåsere i aksjon under Fana Tattoo 2011 (Foto: Mads William Bøkan)

2 buekorps deltar på Fana Tattoo 2012

Fana Tattoo arrangeres for andre år, denne gang med Laksevågs Bueskytteres og Mathismarkens Bataljons drilltropper.

Torstein Thune
Publisert 04.02.2012 15.57

Fana Tattoo ble arrangert for første gang i 2011. Da var det hornblåsergruppen, bestående av hornblåsere fra Dræggens Buekorps, Nordnæs Bataillon, Nygaards Bataljon og Skansens Bataljon, og Fjeldets bataljons drilltropp som ble valgt ut til å delta.

I år går arrangementet av stabelen lørdag 24 mars kl 18.00. Det er Laksevågs Bueskytteres drilltropp og Mathismarkens Bataljons drilltropp som er valgt ut til å delta i 2012. Det er tenkt at hvert år skal 2 forskjellige buekorps delta, og det skal rulleres fra år til år. På vinterhalvåret skjer det normalt sett lite buekorpsaktiviteter, og derfor er det en ypperlig mulighet til å øve for drilltroppene.

En målsetting er å utvide tattooen, og i år er det enda flere ensembler som deltar, bekreftede ensembler er: The Bergen Pipeband, Oslo Caledonian Pipeband, Irish Dance Company, Laksevågs Bueskytteres drilltropp, Haugesund Ungdomskorps’ trommegruppe, Mathismarkens Bataljons drilltropp og Norges Tamburlaug.

Fjorårets arrangement ble dokumentert og utgitt på DVD, og også i år er tanken at arrangementet skal festes til film.

Tattooen avholdes på samme sted som i fjor i Fana Kulturhus, lørdag 24. mars. Inngang kr 60,- for voksne, kr 30,- for barn.

Buekorps som kan tenke seg å delta ved neste års tattoo bes ta kontakt med arrangør Tony Jensen på e-post tonyrot@online.no.

Les mer om arrangementet på Fana Tattoos egen hjemmeside.Én kommentar