Hjem / Skutevikens Buekorps / Skutevikens 158 år
(Foto: Torstein Thune)

Skutevikens 158 år

Skutevikens Buekorps feiret dagen sin med pomp og prakt.

Torstein Thune
Publisert 20.06.2011 15.44
Oppdatert: 04.02.2012 15.56

For anledningen møtte 17 soldater, 7 slagere, 3 hellebarder og øvrige offiserer, til sammen 34 aktive, opp for å markere 158-årsdagen til buekorpset til Skuteviken. I tillegg var damegarden og øvrige interesserte møtt opp for å se markeringen.

Etter oppmøte marsjerte korpset til skutevikstorget, der gamlekargjengen, 20 i antall, stod oppstilt. Skuteviksgutten og stifterplaketten, til minne for stifterene Evert Hansen; Ole Hansen og John Adam Wigland, ble deretter bekranset på skikkelig vis, før korpset og gamlekargjengen i samlet flokk marsjerte en runde i strøket.

Tilbake på idrettsplassen fikk Skutevikens gratulasjoner og klemmer av Damegarden, som forøvrig er blitt 80 år gammel. Deretter gratulerte også gamlekarforeningen de aktive med dagen.

Til slutt ble dagen avsluttet med felles faneparade for gamlekarfanene og den nåværende skuteviksfanen.Comments are closed.