Hjem / Buekorpsene.com / Redaksjonen vokser
Buekorpsene.com trenger nye frivillige. (Foto: Torstein Thune)

Redaksjonen vokser

Redaksjonen på Buekorpsene.com vokser med 2 nye redaksjonsmedlemmer.

Holly Hui
Publisert 14.03.2011 01.08
Oppdatert: 20.06.2011 15.57

Buekorpsene.com fikk i dag , rundt lunsjtider, et nytt redaksjonsmedlem: Malin Sveen Alfheim. Malin er tamburmajor i Lungegaardens Buekorps for sesongen 2010/2011. Hun blir en del av filmteamet til Buekorpsene.com, og setter i gang med sitt første oppdrag allerede i dag!

Vi ønsker Malin hjertelig velkommen til redaksjonen!

Gledelig har et tidligere medlem av redaksjonen også kommet tilbake. Birthe Mari Jakobsen er sjef i Lungegaardens Buekorps for sesongen 2010/2011, og har tidligere i sin buekorpskarriere vært både skribent og fotograf for Buekorpsene.com. Hun kommer til å ta bilder for Buekorpsene.com fra og med i dag.

Vi ønsker Birthe hjertelig velkommen tilbake i redaksjonen!Comments are closed.