Hjem / Lungegaardens Buekorps / Lungegaardens vårtegn
Lungegaardens Buekorps' råd for sesongen 2011.
(Foto: Holly Hui)

Lungegaardens vårtegn

Lørdag 12. mars startet Lungegaardens Buekorps sin 17. sesong.

Holly Hui
Publisert 13.03.2011 12.52
Oppdatert: 20.06.2011 15.57

Rådet i Lungegaardens Buekorps (LgB) hadde samlet seg i 12-tiden for å forberede sin første dag på linje. Det var knytting av skjerf, blankpolering av medaljer, fotosession og andre forberedelser som foregikk.

16:02 kunne en høre sjef Birthe Mari Jakobsen blåse i sin sjefsfløyte, etterfulgt av taktslag av årets tamburmajor Malin Sveen Alfheim. 25 Lungegaardsjenter hadde møtt opp for å starte sesongen. Skuelystne foreldre, besteforeldre, venner, søsken og turister hadde samlet seg ved LgBs oppstillingsplass for å få med seg dette.

Etter innmarsj så ønsket sjefen alle sine medlemmer velkommen til en ny sesong. Det ble så hederlig og medaljeutdeling. En spesiell takk ble rettet til Bebel Fabrikker AS for å ha vært medsponsor til en splitterny tamburtromme.

Buekorpset marsjerte så til eksersisplassen for å øve litt på marsjering. Marsjruten var så i sentrum før dagen ble avsluttet med faneparade av fanebærer Julie Østringen Askvik, etterfulgt av pølsefest i lokalet.Comments are closed.