Hjem / Buekorpsene.com / Velkommen til nye Buekorpsene.com
Buekorpsene.com v6.0 er klar. (Foto: Torstein Thune)

Velkommen til nye Buekorpsene.com

Vi har de siste ukene jobbet med å forbedre Buekorpsene.com, velkommen til resultatet!

Torstein Thune
Publisert 11.03.2011 21.14
Oppdatert: 11.03.2011 23.57

Vi er stolte av å kunne presentere den 6. versjonen av Buekorpsene.com, denne gangen med et mer minimalistisk ytre, og et mer avansert indre.

Nytt kommentarsystem

Vi har byttet publiseringsløsning, og siden drives nå av WordPress. Dette betyr at vårt kommentarsystem nå er blitt mer avansert, med nye muligheter.

Hvordan få avatar?
For å få avatar i dine kommentarer på Buekorpsene.com, må du registrere din e-post på Gravatar.com, deretter må du fylle inn e-postadressen du brukte på Gravatar.com i e-postfeltet når du skal kommentere.

Bedre diskusjoner
Tidligere var det bare mulig å diskutere i en dimensjon. Nå er det mulig å svare direkte på kommentarer, noe vi håper kommer til å bidra til et mer oversiktlig kommentarområde.

Endringer

Hvis du abonnerte på Buekorpsene.com gjennom RSS, eller hvis du lenker til en av våre undersider fra ditt eget nettsted, må du kanskje gjøre noen endringer:

  • RSS-strømmen vår er nå tilgjengelig fra https://buekorpsene.com/index.php/feed. RSS-strøm for kommentarfeltet på enkeltartikler er tilgjengelig via {link-til-artikkel}/feed
  • Bildegalleriet er nå tilgjengelig fra https://buekorpsene.com/bilder
  • Buekorpsenes egne undersider er nå tilgjengelig fra https://buekorpsene.com/index.php/buekorpsene
  • Alle nyhetsartikler har samme adresse som tidligere

Finner du noe feil?

Hvis du finner noen feil, kan du ta kontakt med oss på e-post: kontakt@buekorpsene.com, eller si i fra i kommentartråden under.

Vi håper at den nye versjonen faller i smak!2 kommentarer