Hjem / Sandvikens Bataljon / Valg i Sandvikens Bataljon

Valg i Sandvikens Bataljon

Sandvikens Bataljon har valgt offiserer for 2011-sesongen.

Torstein Thune
Publisert 06.12.2010 13.32

De følgende er valgt:

 • Sjef Eirk Torp Hartvedt
 • 1. Kompanisjef Thomas Kyrkjebø
 • 2. Kompanisjef Fredrik Elholm
 • 2. Løytnant Daniel Berge Hansen
 • 4. Løytnant Fredrik S. Johannessen
 • 1. Faneoffiser Andreas Høiland
 • 2. Faneoffiser Sebastian Stokken
 • Tamburmajor Jan Arild Thomassen
 • adjutant Sindre Flygansvær

Rådet består videre av sivile rådsmedlemmer:
Eyvind Hartvedt, Tore Waage, Espen Stokken, Torgeir Helland og Jan Fredrik Helgesen.

Buekorpsene.com gratulerer og ønsker lykke til med arbeidet frem mot neste sesong.

Kilde: http://sandvikensbataljon.no/defaultny.asp?k=65&id=269&aid=363, takk til Kjell Lervik for tipset9 kommentarer

 1. TH @ 07. desember 2010 - 21.40:

  "Sivile rådsmedlemmer" hva er det for noe rart? Er det andre enn offiserene med å styrer bataljonen? Kan noen svare på dette?

 2. Fredrik Eldholm @ 08. desember 2010 - 09.24:

  Sivile rådsmedlem er folk som ikke er aktive men er i rådet, F. eks folk som har gått tidligere som vi ønsker i rådet. kasserer og sekretær er sivile rådsmedlem bl.a

 3. rsss @ 09. desember 2010 - 01.11:

  blir jo får dumt å ha sivil rådsmedlem då styres jo korpset av gammelkarer. heter det ikkje det at korpsets skal styres av de aktiv ?

 4. Lars C. @ 09. desember 2010 - 22.12:

  Dette virker kunstig. Har aldri hørt om tidligere medlemmer – altså gamlekarer – i rådene. Sandvikens må være ganske alene om denne ordningen. Dette mener jeg skader korpset og selvstyret. Rådsarbeidet skal være en lederskole, men de aktive skal lære av hverandre og selve tradisjonen. Gamlekarene skal bidra og hjelpe når de blir spurt, absolutt, men ikke ha sete i rådet. Få ut gamlekarene, så vil Sandvikens igjen vokse.

 5. Fredrik Eldholm @ 11. desember 2010 - 22.33:

  de vi har i rådet er sekretær og sånn økonomi ting. ellers har vi tre stykker som har god erfaring og som vi føler kan bidra godt

 6. Chris Sydnæs @ 12. desember 2010 - 01.53:

  Må si meg svært enig med Lars C. her. Gamlekarer skal såklart bidra, men fra sidelinjen. Dette med guttesuvereniteten er jo det som virkelig definerer et buekorps! Men ønsker Sandvikens såklart lykke til i sesongen som kommer.

 7. Lars C. @ 12. desember 2010 - 18.36:

  Ok, men mye bedre at offiserene, f. eks to-tre ganger i året holder et fellesmøte med styret i gamlekarsforeningen, og der diskuterer felles saker. Så må gamlekarene yte hjelp når de blir spurt, og de aktive bør spørre om tips i en del sammenhenger. Men det skulle være unødvendige å ha gamlekarer med på hvert rådsmøte. Sjefen kan evt. ringe til en eller flere gamlekarer når det dukker opp spørsmål på rådsmøtene som offiserene ikke selv kan løse eller vet svaret på. Lykke til Sandvikens – eg støtter korpset. L.

 8. Eirik @ 07. januar 2011 - 23.29:

  Ser det er litt forvirring ute og går her. Sivile rådsmedlem er ikke aktive gamlekarer som er med å styre korpset, som det blir nevnt lengre oppe. De sivile rådsmedlemmene har anledning til å komme med veiledning i saker og situasjoner der de gjerne har mer erfaring,eller noe viktig å komme med. På møtene har de ingen stemmerett eller noe de skulle sagt i form av korpset styrelse. De velger selv å stille som medlem, og selv om de vil stille på møtene. Sandvikens bataljon har i år et veldig ungt råd, så jeg vil veldig gjerne ha så mange gode synspunkter som mulig, og da er de velkommen. Takk for støtten!
  Hilsen Sandvikssjefen

 9. remy @ 10. januar 2011 - 00.53:

  altså… det er offiserene som styrer rådet og bestemmer. de senilie rådsmedlemene de skal bare komme med innspill hvis det er noe å forbedre…