Hjem / Flere kategorier / Skutevikens Buekorps feirer stiftelsesdagen

Skutevikens Buekorps feirer stiftelsesdagen

Skutevikens Buekorps feiret sin 157’ende stiftelsesdag, tirsdag 8. juni.

Oppdatert med film!

Holly Hui
Publisert 13.06.2010 06.48

Skutevikens Buekorps feiret sin 157’ende stiftelsesdag, tirsdag 8. juni. Nydelig junivær satte sitt preg på Skuteviksguttenenes stiftelsesdag. Klokken 17.50 marsjerte sjef, adjutant, maskot, fanegarde og slagere for å møte kompaniene. 30 stolte Skuteviksgutter med skinnende og nypussede medaljer hadde møtt opp for å feire dagen. Sjefen ønsket alle velkommen og gratulerte med dagen. Guttene marsjerte så til Skuteviksgutten for å bekranse den og deres minnesplakett, før de marsjerte en runde i strøket med gamlekarene.

Alliansekorpset Wesselengens hadde møtt opp for å gratulere Skuteviksguttene. Av Damegarden fikk korpset hjertelige gratulasjoner og to nye faneholderkopper.

Det var så tid for hederlige og medaljer. En av guttene var 8 år, men hadde allerede rukket å gå halve livet sitt i korpset, og han viste sin beste side da han var fremme hos sjefen og fikk sin 4-års hederlig.

Etter medaljeutdelingen var det tid for faneparade, tale til sjefen fra 1. kompanisjefen og til slutt defilering, før guttene feiret videre i Skutevikshuset.

Bilder og fra dagen finner du her.Comments are closed.