Hjem / Flere kategorier / Nygaards Bataljon hadde landtursdag

Nygaards Bataljon hadde landtursdag

Nygaards Bataljon hadde sin landtursdag til Haakonsvern, søndag 13. juni.

Oppdatert med bilder!

Torstein Thune
Publisert 13.06.2010 19.50

Nygaards Bataljon hadde sin landtursdag til Haakonsvern, søndag 13. juni.

Buekorpsene.coms utsending møtte på korpset ved Olav Kyrres gate mens bataljonen defilerte ned gaten, taktfaste til Lungegaardens musikkorps toner. Der marsjerte de så opp mot Løven. Det ble medalje og hederligutdeling ved Løven. To staute Nygaardsgutter kunne være stolte innehavere av Nygaardsordenet. 1. Kompanisjef Sebastian Sandtorv holdt tale for sjefen Andreas Tøsse før korpset defilerte. Sjef Tøsse holdt så sin avskjedstale til buekorpset. Deretter takket sjefen musikkorpset for deres innsats, og så var det tid for faneparade. Etter det så marsjerte korpset ned til lokalet og avsluttet der.

Bilder finner du her.9 kommentarer