Hjem / Flere kategorier / Buekorps lager liv og røre på vei til Brann stadion

Buekorps lager liv og røre på vei til Brann stadion

Til tross for ekte bergensvær og dagen derpå i forhold til Buekorpsenes dag, så møttes 297 buekorpsgutter og buekorpsjenter fra 13 buekorps frem.

Oppdatert med bilder og video!

Holly Hui
Publisert 16.05.2010 20.18

Til tross for ekte bergensvær og dagen derpå i forhold til Buekorpsenes dag, så møttes 297 buekorpsgutter og buekorpsjenter fra 13 buekorps frem ved Peppes på Danmarksplass, for å lage liv og røre på Brann stadion, i kampen mot Lillestrøm.

Marsjen gikk nedover Bjørnsons gate, Inndalsveien, Idrettsveien og ned Roald Amundsens vei, på bybanetraséen. Lyden av ca 70 slagere og ropene fra 297 buekorpsgutter og buekorpsjenter gav gjenklang i gatene, da de ropte “BRANN” innimellom stokkermarsjen.

Vel fremme utenfor Brann stadion ble det delt ut iskrem og billetter til kampen – til stor fornøyelse for buekorpsguttene og buekorpsjentene! De yngre gledet seg stort også over all russen som var tilstede, og benyttet anledningen til å flittig samle inn russekort.

Bilder fra dagen finnes her og her.

Video fra dagenÉn kommentar