Hjem / Flere kategorier / Terminlister på buekorpsene.com

Terminlister på buekorpsene.com

Vi holder for tiden på å legge inn terminlistene på buekorpsene.com. Trykk les mer for å se hvilke terminlister vi har – og hvilke vi mangler.

Torstein Thune
Publisert 26.03.2009 20.05

Det er en gammel drøm som nå kommer i oppfyllelse. Helt siden vi startet arbeidet med buekorpsene.com i august 2004 har vi hatt lyst til å legge ut en interaktiv terminliste her på buekorpsene.com – nå blir det virkelighet.

Mens dette skrives har vi lagt ut terminlistene til Dræggens, Fjeldets, Lungegaardens, Nordnæs, Nygaards og Skansens. Vi jobber med å få ut Laksevågs, Sandvikens, Markens, Mathismarkens og Wesselengens.

Vi mangler terminlister fra Løvstakkens, Skutevikens og Sydnæs. Hvis du har terminlister fra ett eller flere av disse buekorpsene ber vi deg venligst om å sende den til oss på e-post kontakt@buekorpsene.com eller kontakte oss gjennom vårt kontaktskjema.

Slik funksjonen fungerer nå vil høyremargen her på buekorpsene.com vise de 15 neste aktivitetene. Etterhvert som dagen med aktiviteter er over vil disse aktivitetene forsvinne fra oversikten, og nye dager vil komme inn på oversikten. Ved å trykke på dagen vil du kunne lese mer om hva som skjer.

For å lese alle de kommende aktivitetene som vi har registrert trykker du på “Aktiviteter” i toppmenyen. Det er også mulig å filtrere denne siden til å vise det buekorpset du er interessert i.

Vi håper at dette er en funksjon som vil bli brukt mye!Comments are closed.