Hjem / Flere kategorier / Lørdagskorpsenes fellesutmarsj til Nordnæsdalen

Lørdagskorpsenes fellesutmarsj til Nordnæsdalen

Lørdagskorpsene hadde på Søndag sin årlige fellesutmarsj til Nordnæsdalen, der de som alltid konkurrerte i 60- meter, Høydehopp, lengdehopp, tautrekking, og selvfølgelig offisersfotball og soldatfotball.

Bilder fra dagen finner du her.

Torstein Thune
Publisert 30.05.2006 15.04

Lørdagskorpsene hadde på Søndag sin årlige fellesutmarsj til Nordnæsdalen, der de som alltid konkurrerte i 60- meter, Høydehopp, lengdehopp, tautrekking, og selvfølgelig offisersfotball og soldatfotball.

Dagen begynte tidlig, og det trengtes, for denne dagen skulle mange konkurranser korpsene i mellom holdes.
Dagen begynte grå, og den forble grå, men det var ikke mange regnbygene som traff buekorpsene mens de konkurrerte om den gjeveste pokalen av dem alle: Wallempokalen, som går til det korpset som har klart å sanke flest poeng gjennom dagen.

Resultatlisten er for lang til å gjengis her, men det skal nevnes at Nordnæs Bataillon, til tross for nederlag i offisersfotballen, i år vant Wallempokalen.

Bilder fra dagen finner du her.Comments are closed.