Hjem / Flere kategorier / Felles Fotballturnering i Nordnæsdalen

Felles Fotballturnering i Nordnæsdalen

23. april var det duket for felles fotballturnering for byens buekorpsgutter og buekorpsjenter. Dagen startet tidlig med innmarsj på Festplassen allerede klokken halv ni, og regnet høljet ned.

Bilder fra dagen finner du her

Holly Hui
Publisert 24.04.2006 13.04

23. april var det duket for felles fotballturnering for byens buekorpsgutter og buekorpsjenter. Dagen startet tidlig med innmarsj på Festplassen allerede klokken halv ni, og regnet høljet ned. Bussen stod klar, vi gikk inn og ble kjørt opp til et busstopp nedenfor Nordnæsdalen. En stor takk til Myking som kjørte oss!

De fleste buekorpsene gikk opp i bakkene, mens Løvstakkens Jægerkorps og Laksevågs Bueskyttere marsjerte oppover. Da endelig alle hadde kommet seg oppover gjorde vi oss klare til innmarsj i Nordnæsdalen. Første ute var Markens Bataljon deretter kom Lungegaardens Buekorps, Vågens Bataljon, Laksevågs Bueskyttere, Løvstakkens Jægerkorps, Skansens Bataljon, Sydnæs Bataljon, Dræggens Buekorps, Nygaards Bataljon og til slutt verten Nordnæs Bataillon. Alle marsjerte inn til sine marsjer som enten ble spilt på høyttaler eller slått av tamburen i buekorpset.

Etter å ha skiftet fra søkkvåte uniformer til treningstøy var de første kampene klare. Oppe med ”Vagten” ble det solgt varm buljong og vafler til iskalde buekorpsgutter og buekorpsjenter. Nede på brushytten var det hot-doger, brus, sjokolade, kaker og herlig varm kakao til dem som hutret og frøs.

Trampolinen som stod ute ble flittig tatt i bruk, mens andre så seg om i Nordnæsdalen av nysgjerrighet eller bygget demninger. Selvfølgelig var det også folk som stod og heiet på fotballaget sitt, enten av den høylytte eller den mer rolige sorten. Det var nok en del som satt inne i hyttene for å få varmen i seg eller holde på den, mens andre stod ute og trommet litt. Filmen TAXI 3 ble vist i en av hyttene. Klokken tolv ble terrengløpet annonsert over høyttalerne.

Dræggens og Nordnæs kom til finalen og slo Dræggens 4 – 1. Dermed stakk Nordnæs av med seieren andre år på rad.

Under og etter finalekampen gjorde buekorpsguttene og buekorpsjentene seg klare til avslutning. Heldigvis hadde solen i løpet av ettermiddagen begynt å titte frem. Så fra å fryse som ispinner begynte man å koke som gryter. Da alle stod oppstilte var det tid for premieutdeling, dessverre så hadde ingen meldt seg på terrengløp så ingen diplomer ble delt ut. Dagen ble avsluttet med felles faneparade og utmarsj.

>

Bilder fra dagen finner du her

(Resultater fra kampene kommer!)8 kommentarer