Hjem / Flere kategorier / Nå er sesongen godt igang!

Nå er sesongen godt igang!

Dagen i dag var dagen da sesongen virkelig kom igang.

Vi har vært rundt og tatt en titt på flere av korpsene som hadde sin første dag på linje i dag.

Torstein Thune
Publisert 12.03.2006 00.26

Nordnæs Bataillon var blandt korpsene som hadde første dag på linje i dag. Det var 91 stolte Nordnæsgutter som stilte opp forran Depotbarakkene. Dagens program var en rundtur i Bergen sentrum samt utdeling av effekter og første dag i uniform fest der det ble kakespising og brusdrikking.
Flere bilder av Nordnæs finner du her.
Nordnæs Bataillon 91 mann på linje
Dræggens Buekorps heiser banneret. Dræggens Buekorps stilte i dag 105 mann på linje forran Mariakirken, der de også fikk utdelt effekter. De marsjerte så opp på Bergenhus festning der det ble lest opp hvem som har blitt valgt til de ærefulle underoffiser stillingene. De gikk så en tur i strøket.

Flere bilder av Dræggens finner du her.

Lungegaardens var også ute å marsjerte med 25 stolte buekorpsjenter, det var også Fjeldets Bataljon som talte 20 på linje. Sydnæs hadde også sin første dag på linje, med 35 aktive. Vi har desverre ikke bilder av de. Bilder av Lungegaardens finner du her.
Lungegaardens var også ute og marsjerte. Vi fikk desverre ikke tatt noen bilder av Fjeldets.


19 kommentarer