Hjem / Skansens Bataljon / Skansens Bataljons sesongavslutning.

Skansens Bataljons sesongavslutning.

I tradisjon tro avsluttet Skansens Bataljon sesongen sin med en flott landtur.
I år gikk turen til Byrknesøy.

Sigurd
Publisert 13.06.2005 17.51

I tradisjons tro avsluttet Skansens Bataljon sesongen sin med en flott landtur.
I år gikk turen til Byrknesøy.

Lørdag 11.06 var det mange spente aktive som hadde møtt opp til landturen. Etter litt forsinkelser, også i tradisjons tro, dro omtrent 40 gutter med buss til Byrknesøy.
Vel fremme var det mange aktiviteter, bl.a.:
Konsert med Byrknesøys Musikkorps, Skansens viste stolt frem 1. del av sin oppvisning, fotballkamp mot musikkorpset, og diskotek om kvelden.
Søndag 12.06 var det omkamp mot musikkkorpset før Skansens gjorde seg klar til å reise tilbake til Bergen. Der stilte hele Bataljonen på linje kl.16:00 på Festplassen, derfra marsjerte et meget stilig korps opp til Skansen.

På Skansen ble det holdt taler og delt ut utmerkelser før Sjef Martin A. Alvær takket for seg og tredde inn i rekken av stolte gamlekarer som har vært sjef i Skansens Bataljon. Etter defilering, parade for fanen og en høytidelig firing av Skansebanneret var alt klart for å avslutte en flott jubileumssesong med og kaste sjefen i Skansevannet. Der fikk han følge av halve rådet og noen litt uheldige slagere.

Alt i alt må det sies og ha vært en meget vellykket avslutning!

Du kan se bilder fra dagen her.2 kommentarer

  1. 1.komp MB @ 13. juni 2005 - 23.24:

    Hva med å skrive noe om Matta sin stiftelsesdag feiring.

  2. nina @ 14. juni 2005 - 08.50:

    Har Matta hatt feiring? Vi har ingen terminliste fra dem og ingen som forteller noe, så da blir det veldig vanskelig. Vi må nesten vite når og hvor for å ta turen. Torstein prøvde å ringe sjefen men fikk ikke svar på det nummeret han har. Jeg spurte også her på siden under gratulasjonen av Markens, som foresten har 1.prioritet neste sesong, om noen visste noe. Håper det blir bedre neste år.