Hjem / Flere kategorier / Pressekonferanse med Buekorpsene på Torgalmenningen

Pressekonferanse med Buekorpsene på Torgalmenningen

Tirsdag ettermiddag ble det avholdt pressekonfeanse i en Gaia buss på Torgalmenningen. Her var representanter fra Kommunen, Buekorpsene, Gaia og HSD og pressen møtt opp. Det som ble presentert var, den nye Buekorps brosjyren som vi håper vil hjelpe til at flere forstår hvilke glimrende ungdomslek det er vi driver med, og den gledelige nyheten at alle buekorps skal få utdelt Busskort til gutter og jenter som bor langt i fra Eksersisplassene til Buekorpsene. Kortene ble overlevert og ble gitt i kvoter på grunnlag av korpsets medlemstall. Det var også snakk om Festuken som buekorpsene skal være med å avholde. Buekorpsene skal ha arrangement 19 juni.

Sjef i Skansens Bataljon Martin A. Alvær og Sjef i Lungegaardens Buekorps Kristin Lervik var med på vestlandsrevyen Tirsdag 2.juni

Martin
Publisert 31.05.2005 12.34

Tirsdag ettermiddag ble det avholdt pressekonfeanse i en Gaia buss på Torgalmenningen. Her var representanter fra Kommunen, Buekorpsene, Gaia og HSD og pressen møtt opp. Det som ble presentert var, den nye Buekorps brosjyren som vi håper vil hjelpe til at flere forstår hvilke glimrende ungdomslek det er vi driver med, og den gledelige nyheten at alle buekorps skal få utdelt Busskort til gutter og jenter som bor langt i fra Eksersisplassene til Buekorpsene. Kortene ble overlevert og ble gitt i kvoter på grunnlag av korpsets medlemstall. Det var også snakk om Festuken som buekorpsene skal være med å avholde. Buekorpsene skal ha arrangement 19 juni.
Sjef i Skansens Bataljon Martin A. Alvær og Sjef i Lungegaardens Buekorps Kristin Lervik var med på vestlandsrevyen Tirsdag 2.juni

Brosjyren
Flere bilder5 kommentarer

 1. Renate @ 31. mai 2005 - 17.26:

  Var det bra i dag…?? 🙂 var dokkar på nyhetene el? eg var litt for sein, så fikk det i såfall ikkje med meg.. :crying: :tongue: om det legges ut på internett, må dokkar legge en link inn hit.. 🙂

 2. Fanebærer LJK @ 01. juni 2005 - 09.09:

  Vel og bra med disse busskortene. Men er det bare barna som skal få kjøre gratis på bussen? Hva med oss offiserer? Må vi enten punge ut eller gå?

 3. Martin @ 01. juni 2005 - 09.32:

  Dette skal jo være noe som skal hjelpe i vervingen. Og til å holde på guttene, hvis man bor langt unna og har trang økonomi kan jo dette hjelpe til at de alikavel kan få gå i korpset. Vi offiserer er jo allerede med og kommer vel uansett? ikke sant?

 4. 1.komp MB @ 01. juni 2005 - 10.29:

  Kan det ikke gå opp for de i buekorps.no at matta og Marken er i alianse ikke samarbeis korps! MM aliansen faktisk

 5. Martin @ 01. juni 2005 - 12.04:

  Bra at det er kommet en ny allianse på banen. dette er bra for bevegelsen.