Hjem / Flere kategorier / Fellesutmarsj til Nordnæsdalen

Fellesutmarsj til Nordnæsdalen

Tidlig søndag morgen møttes Nordnæs, Nygaards og Dræggens ved Sentralbadet hvor de tok bussen samlet opp til Nordnæsdalen. Her var det full aktivitet hele dagen selv om de ikke hadde værgudene helt med seg i dag..

Kristin
Publisert 29.05.2005 21.43

Tidlig søndag morgen møttes Nordnæs, Nygaards og Dræggens ved Sentralbadet hvor de tok bussen samlet opp til Nordnæsdalen. Her var det full aktivitet hele dagen selv om de ikke hadde værgudene helt med seg i dag. Det ble blant annet avholdt konkurranser mellom korpsene i friidrett, terrengløp, fotball og tautrekking. Det var soldatene i Nordnæs som i finalen mot Dræggens gikk av med seieren i soldatfotballen, mens det var Nygaards som stakk av med pokalen i offisersfinalen. Det må nevnes at offisersfinalen mellom Nordnæs og Nygaards ble uavgjort og seieren ble avgjort ved straffekonk.
Tilbake på Tollbodallmenningen ble det utdeling av premier før dagen ble avsluttet med felles faneparade og korpsene marsjerte hver til sitt. Det var en lang og kald dag for guttene, men alt tydet på at dagen hadde vært vellykket! 🙂

Bilder fra dagen finnes her14 kommentarer