Hjem / Flere kategorier / Idrettshelg for Buekorpsene.

Idrettshelg for Buekorpsene.

Man kan vel kanskje kalle dette for Buekorpsene sin idrettshelg.

Martin
Publisert 27.05.2005 20.07

Man kan vel kanskje kalle dette for Buekorpsene sin idrettshelg.
Lørdag braker det løs, med SSS alliansens fellesutmarsj til Skansemyren, hvor de skal arrangere Idrettsdag, med konkurering i løping, ballkast, lengdehopp og Fotball. Søndag skal Både Lørdagskorpsene og den nystartede MM alliansen ha fellesutmarsjer. Lørdagskoprsene skal tradisjonen tro ut i Nordnæsdalen, hvor de skal konkurere mot hverandre i forkjellige idretter, mens MM alliansen skal til skansemyren. Så er du intressert i idrett og Buekorps, er jo dette en flott helg! Vi i webredaksjonen skal prøve å få med oss rapporter fra alle utmarsjene, så følg medÉn kommentar

  1. Gal gutt @ 31. mai 2005 - 10.55:

    hei:) GO MARKEN 🙂 Sydnæs suger… :laughing: