Hjem / Dræggens Buekorps / Dræggen feiret sin 149 stiftelsesdag

Dræggen feiret sin 149 stiftelsesdag

Fredag 13 mai, feiret Dræggen sin 149 stiftelsesdag. 78 stolte Dræggegutter stilte opp i Dræggen.

Martin
Publisert 14.05.2005 20.00

Fredag 13 mai, feiret Dræggen sin 149 stiftelsesdag. 78 stolte Dræggagutter stilte opp i Dræggen. Dagen startet med bekrasning av Minneplaketten i Kroken og av Dræggagutten ved Mariakirken. Korpset marsjerte så ut på Bergenhus hvor guttene ble inspisert av Komandanten. Da inspiseringen var ferdig skulle korpset vise frem sin eksersis for Komandanten. Oppvisningen ble gjennomført med stil og da de var ferdig med dette var det klart for tautrekkingen som forøvrig ble vunnet av 1. Pelotong. Korpset marsjerte så ned til Vikinghallen hvor det Tradisjonen tro ble “Fødselsdagsefest”, med pølser og brus. Da de var ferdig med bespisningen marsjerte korpset ut på Bergenhus igjen hvor det ble det besøk av Nordnæs Elitepelotong og Nygaards driltropp, som kom for å med sine gratulasjoner. Dagen ble avsluttet med Parade for fanene i Dræggen ved Mariakirken.

Alt i alt en veldig fin dag og det ser ut som de har vært snille i år siden de var så heldig med været 😉

Bilder fra dagen kan du se her.Comments are closed.