Hjem / Laksevågs Bueskyttere / Laksevåg feiret sin 111 stiftelsesdag!

Laksevåg feiret sin 111 stiftelsesdag!

Søndag 8.mai feiret Laksevåg Bueskyttere sin 111 stiftelsesdag.

Martin
Publisert 08.05.2005 19.51

Søndag 8.mai feiret Laksevåg Bueskyttere sin 111 stiftelsesdag.
Korpset stilte på linje med i overkant av 50 gutter klokken 16.30, og marsjerte så til en av stifterene sin grav, her ble det lagt ned krans før korpset marsjerte tilbake til lokalet i Skolegaten der det ble Soldatfest med mat og drikke. Da korpset var mett og tørsten slukket marsjerte korpset bort til Damsgård hovedgård der det ble tatt bilde av hele korpset. Det ble selvfølgelig satt av tid til en slagerkonkuranse med gamlekarene og som forventet var det de aktive som vant. Seinere ble det holdt tale foran Stifteren Bøthun sitt hus. Da de var ferdig med dette var det innmarsj på holmen. Her Fikk de besøk av en gratulasjonspelong fra Skansens Bataljon. Det ble overekkelser av gaver før dagen ble avsluttet med Faneparade for Fanene.

Bilder fra Dagen finner du her.Comments are closed.